bajsett

bajsett

torsdag 2 augusti 2012

Vaknade första gången 03:20, älskar jetlag. När Dan hämtade mig igår varnade han mig för att det var varmt ute men jag trodde inte det skulle vara så farligt. Pfft när jag klev ut från flygplatsens härligt aircondition ville jag nästan springa tillbaka in igen. Möttes av en 32 grader varm vägg, äntligen lite hetta! När vi väl kom in i bilen var jag sjukt trött, men tvingade mig själv att vara varken iallafall genom Minneapolis. Vi åkte en bit sen tornade skyskraporna upp sig, det kändes som att jag hade kommit hem. Vaknade precis när vi kom in i Mora, allting ser precis likadant ut som för 10 månader sedan. Älskar dethär stället.

Kom hem och Emma hade gjort middag, älskar maten dom gör här. Kollade OS, och bara satt och pratade och skrattade. Mitt i mitt och Emmas garv så hör jag någon säga hej men jag reagerade inte för det lät som om Emmas pappa bara kom in genom dörren igen. Känner att någon stirrar på mig och tittar upp, där står Emmas yngre bror Sam. Jävlar vad han har vuxit till sig, alltid varit lång och sett äldre ut än vad han är men oj. Blev lite kramkalas, än en gång sjukt vad skönt det är att vara här! Kämpade för att hålla mig vaken till Barb kom hem, och efter massa kramkalas med henne så fick jag äntligen somna igen.

Idag blir det att slänga mig ut i solen med en bok, klockan är nu 09:15 och det är redan 26 grader ute. Äntligen lite värme! Emma hämtar upp mig runt 4 så ska vi åka iväg och vara barnvakter i Cambridge, och jag ska samtidigt skypa med familjen och barnen senare ikväll.

Har världens underbaraste syster här borta iallafall, när jag vaknade så hittade jag dethär inne på toaletten hihi

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar